Results »

Grillat!

Nu är det valborgsmässoafton(stava jag skiten rätt nu?) Och vad firar man det inte bättre med än god mat och god dryck? Jag kommer från en väldigt liten familj, där jag inte har mer än mamma, pappa, bror, mormor och morfar. (fick ju en halvsyster jag lärde känna under mina senare år, vilket jag är enormt tacksam för) Men under min barndom/tonår så blev det inga stora fester av "högtiderna" vi har här i sverige. Nu när jag träffat söt så firar vi mycket med hans familj, och då jävlar drar det igång! Hans familj är raka motsatsen i storlek till min.

Det är alltid lika roligt att umgås med dom, och samma förväntningar har jag för denna afton där det blir grillat kött med medelhavs kryddor. Tro inte att jag lyckats få till den kryddningen själv, fy fan heller haha! Nej, köpte färdig kryddad grillolje kött på coop forum, men den är så innåt helvete god! Tillsammans med majskolvar som är ÄNNU godare att grilla, tillsammans med smör och salt. Hade viljat köpa lite grönsaker att grilla oxå, som ex zuchini (ni vet vad jag menar.. även om jag stavat fel) rödlök, paprika, tomat och champijoner. Men vafan, man har hela sommaren på sig det finns fler tillfällen. Och ölen måste ju få plats i magen även det?
Nåväl, om ett par timmar drar det väl igång, kanske ska jag ta tummen ur röven och ladda upp lite bilder från kvällen till ära? ;)

Det trodde jag -inte-

om mig själv.. Sitter med en kebabpizza och kollar på Prins William & Catherine Middleton's bröllop. Det är riktigt vackert igentligen. Men det såklart, det är ett KUNGLIGT bröllop, klart de inte tar nåt halvdant. Till och med en ärkebiskop välsignade brudparets vigselring. Jag undrar hur de flesta ser bröllop nu förtiden - har det blivit något av en tradition, att föreviga sin kärlek och gå utanför begränsningarna för att bevisa den, eller är det för attbekänna sin kärlek och varandra till gud? Det är ju trots allt vanligast att man gifter sig i en kyrka, och viger sig framför och med hjälp av - en präst.

Jag skulle nog kunna tänka mig att gifta mig, ett grandiost och kuriost bröllop. Inte på nåt traditionellt vis.
Hade nog tagit Darth Vaders temasång när jag går in i kyrkan och ljusen släcks ner. Bröllopstårtan skulle ha vart ett drakhuvud med ett ätbart svärd egenom skallen med nån god blodröd sås runtikring. Skulle nog även skippat det kristna inslaget i vigseltalet från prästen (I guds närvaro, tar ni båda varandra att älska i nöd och lust) Jag hade nog svarat "Nej, det är för mig som att svära på feér riddare och drakar.. Men i församlingens närvaro som vittnar om detta - ja"

Okej fantasier och föreställningar har man ju såklart. Ska jag försöka att för en gångs skull vara seriös så hade jag nog kört med en svart klänning med vita och lila inslag. Min söt hade gärna fått haft nåt matchande. Bröllopstårtan skulle gärna vara grandios den med, rätt traditionell ändå men skippat blommor och sånt. En bukett med röda rosor eller något annat passande. Jag hade nog faktiskt helst skippat de tradditionella hymnerna samt bönerna igenom bröllopett och bett om att få ta Gregorian - send me an angel och Metallica- nothing else matters. Innan bröllopet dragit igång dock, så hade jag nog kört "Boulevard of broken dreams - Gregorian" Eftersom det var så mitt liv kändes, innan jag träffade söt.

Send me an angel - Gregorian
Boulevard of broken dreams - Gregorian
Nothing else matters - Metallica

För en gångs skull..

.. Så har jag faktiskt lite tur, fast det varierar från mindre till lite. Fast ioch för sig beror det nog på vad man själv SER som just tur. Nog om tur nu, då det inte finns i  överflöd i mitt liv. Det hela började då med otur, såklart och jag hade köpt "Seekers of Slaanesh" - 5 ryttare, på 5 riddjur. Dock så slängde min söt iväg en av mina ryttare (då jag var så jävla dum att stoppa den i en liten blomma som söt trodde var död och kasta iväg den, tillsammans med min dolda ryttare), så 5 blev till 4 då riddjuret blir överflödigt utan sin mästarinna.
Här är ryttarna+riddjuren, seekers of Slaanesh.
Den som står på den rödgröna "grunden" var den springare som var utan ryttare.
SÅ - det som jag hade så tur med För en gångs skull.. Jag var på en butik som heter "Batalj" igår och de hade en rolig grej att på kvällen varje onsdag så kör de en gemensam "nörd eftermiddag" om jag själv får säga så. Folk som är intresserade av Warhammer träffas, limmar ihop dem, målar, får tips för hur man limmar/målar/spreyar på bästa sätt. När de 2 timmarna passerat och butiken inväntade stängningsdags. Då säger killen som jobbade där att de har en "fyndlåda". Fylld av begnagnade (omålade och målade) warhammer miniatyrer för 15:- styck. Oh shit ;) Jag hittar faktiskt en seeker of Slaanesh miniatyr, som sitter på SAMMA riddjur som grön/röda basen visar i bilden ovan. Så jag slapp ju försöka benda loss ryttaren från sadeln och riskerat att ha sönder den ömtåliga plasten. Så då blev 4 än en gång, till 5.

Jag har ju funderat tidigare på att införskaffa en liten sidoarmee om min chaos demon arme. Och dessa i form av "Tomb Kings" Egyptisk mytologi blandat med mumier. Så jävla häftiga. En skorpion som ny kostar 200, det enda sura var att han saknade 2 ben, men fick då tipset att man kan hälla jävligt mycket sand på basen så det ser ut som han slungar sig ur sitt gömställe djupt nere i sanden. Som mitt innre öga såg så skulle jag nog ha så även om han hade alla ben, det lät jävligt häftigt! sen hittade jag även dessa! Och istället för 100 spänn och uppåt, 15 spänn.. Cash in! En dock hittade jag ingen bild på, men nöjd är jag!
miniatyren till höger på denna bild är i min ägo numer ;)

The all seeing eye

En tjej vid namn Evelina o hennes syrra ella var hemma hos mig igår, tidigt på morgonen (kl halv 11) då jag fortfarande har sömnens dryck flödande i mina ådror. Och då ska jag gadda! tacka fan för att jag redan var klar med skissen. Sagt att gjort hon gilla den! Det var ju bara tuta och köra och vi sätter igång med linjer, symetriska raka lika-stora linjer. Tacka fan för det var en rolig gaddning ;) dom som gaddar sig vet nog att jag inte är överförtjust i stjärnor, ge mig drakar, geishakvinnor, koifiskar i färger och skuggor! Det är - MKT roligare!

God is good?

Alla människor har ju nånting de tror på, varesig det är aliens, spöken, vetenskap eller gud. "Gud" har under årens lopp både förändrats och beskrivts annorlunda. Från tron på många gudar till endast en. Från islam till judendom til kristendom till hinduism. Fan, religion finns även i så jävla många subkategorier som helst.. Personligen tycker jag religon är nånting människor förlitar sig på för att söka tröst och medkänsla. Inte att "Gud" är God, där kommer teodicéproblemet in. Hur kan det finnas ondska när "gud" är god, och "gud" är allsmäktig?

Sorry alla kristna/muslimer/judar/hinduister.. well, alla religösa, men jag tror inte på att "Gud" existerar överhuvud jävla taget.. jag tycker att abort ska vara en männsklig rättighet då foster INTE klarar sig utanför livmodern (före ett visst antal veckor) Isåfall vore killar jävligt illa ute när de runkar..(massmord!) Jag blir jävligt förbannad på jehovas vittnen och andra jävla kanacker som knackar dörr.. för vad? rädda de stackars satarnas odödliga själar? För att få extra poäng av "gud" och få en säkrad biljett till himmlen? Vi vet inte vad som händer efter döden. Det största mysteriet tillsammans med "vad är meningen med livet" Kanske så finns himmlen och helvetet, kanske så förblir vi en ruttnande hög och allt blir svart? Återfödsel? Det enda vi vet är att vi lever NU, ska man verkligen leva i sitt liv i vad man tror sker efter döden? Keh, inte jag iallafall. Hm, det finns "ingen reklam" man kan sätta upp på dörrar, kanske man ska sätta upp "Inget jehovas knackande"? Undrar om det funkar.. Annars får man svara något i stil med "Har inte "gud" vart god nog att bevilja dig läskunskap!?"


jag tror -INTE- på "Gud"
Jag må ha samma tro som religösa, jag tror på något som inte uppenbarat sig. Dock är min vy en vetenskaplig, att jag tror på intelligent liv i universum. Nödvändigtvis INTE små gröna gubbar på mars som dom flesta (trångsynta) satar tänker på så fort man nämner att det måste finnas liv nånstans i universum. Som en vetenskapsman sa (från en dokumentär jag såg) "Man ska inte bli förvånad om man hittar liv i universum, man ska bli förvånad om man INTE finner det. Visst, livsförutsättningarna är näst intill obefintliga. Om man bortser från syre och vatten på planeten måste den först ligga i precis längd från solen så det inte är för varmt eller för kallt (Om det inte sker som månen Europa som circulerar i en oval bana kring Jupiter och tack vare friktion skapar sin egen hetta som gör is = vatten) Om man zoomar ut från solsystemet och kollar på galaxen, får inte "planeten" ligga för lång ut, då den riskerar att slungas ut till ingenstans i universum och gravitationen kollapsar. Men inte heller för långt in mot centern av galaxen (där det tros finns ett svart hål) som då krossar solsystemet pga gravitation. I rymden är gravitation a och o för allt. Så nej förutsättningar är inte stora, då det är så mycket som spelar roll men bara för det är ossanolikt betyder det inte att det är omöjligt. 90% av alla "alien-observationer av första, andra, tredje och tilloch med fjärde graden som görs är falska, men de resterande 10? De som faktiskt är oförklarliga? Allt har väl en bakgrund, även om det är en psykologisk sanning eller baserad på verklighet?

Vi kan ta vårt egna egoistiska beteende (människor) som alltid biter oss i baken. För ett par hundra år sen sa man "aah men jorden är ju platt" Det visade sig ju vara helt fel.. "Ah, okej jorden är rund, men vi är ju iallafall vårt solsystems mittpunkt!" Ne inte så troligt.. "Okej solen är i mitten, vi är 3 planeter längre ut.. Men vi är iallafall i vår galax mitt!!" Kah inte riktigt!! va!? Nej, jag tror på vetenskap och big bang. Men jag både tror, och tänker utanför boxen. Jag må vara naiv, men jag tror aldrig på nåt till 100% av något okänt. Det gäller att sammla information och möjliga bevis för att kunna göra en egen värdering.
btw, det finns en anledning att jag gör citationstecken på "gud"
Varför blir ett annat blogginlägg

ensamhet = lönlöst

Man har så roligt som man gör det, men just nu varken orkar eller kan jag inte förbättra min urtråkiga situation till något bättre. Tyvärr har jag börjat ladda ner err.. kolla på big brother.. Jag känner mitt liv sakta men säkert tvinar bort. Det är fint väder och jag skulle väldigt gärna gå till nån fin plats, ta med ritblocket, penna o suddigumm och bara köra. Problemet är detta - jag har inga vita papper kvar i mitt ritblock. Och heller är jag säker på att antingen är eller har affärerna redan stängt. Nånting måste hända och det är snart! Men.. jag måste nog kolla färdigt på bara detta avsnitt, av big brother. Nope, det är för sent, jag har gett efter till dokusåpan som förutsätter de mest olika människor att trängas med varandra i en liten lya.. Farväl, livet..

Lejon Kungen

Jag älskar att se på tv, vare sig det är filmer, dokumentärer, dokusåpor what ever. Eller ja, förutom drama o romantik o sånt jävla trams. Men är det nånting som faktiskt hängt kvar sen barndomen så är det kärlek för tecknade filmer, Anime filmer men även disney filmer.. Och då menar jag inte det nya skräpet disney producerar bara för dom är pengakåta utan de gammla klassikerna.. Skönheten och odjuret, törnrosa, pinochio och lejon kungen. Det sistnämnda är min favorit och skulle not lätt kunna toppa min tio i topp lista gällande alla filmer.
Dock så är jag -inte- förtjust i vare sig timon, pumba eller rafiki. Filmerna hade nog vart bättre utan dom, visst de räddar simba men det skulle lika gärna några andra lejon kunnat gjort, från en annan flock.

Lejonkungen handlar huvudsakligen om Simba, en ung prins. Hans far som är den goda konugen över "allt som solen rör vid" och den onda farbrorn Scar som sluter sig till lejonens bittra fiender hyenorna, allt för att kunna ta makten och själv bli kung. I filmen "Lejokungen 3; simbas skatt" dyker det upp ett par nya ansikten, Zira som säger sig vara Scars maka och deras gemensamma barn. Frågan som vuxen jag fick när jag såg den var "jaha och när fan hann Scar med det där!?" Han var alltför upptagen med att styra hyenor och mörda alla som stod i hans väg.. (jag gråter jämt när den här scenen inträffar, lika mycket om inte mer än vad jag gjorde som barn)

Det jag älskar med internet är att tamejfan ALLT finns. En av mina favoritsidor är Deviantart med fanart, fanfiction, målningar, fotografier, berättelser.. Ja det mesta finns där. Och till min lycka faktiskt så har jag hittat ett par sidoserier om lejonkungen. En som står ut handlar om Scar och Mufasas barndom ex- varför scar vill bli kung, varför han går så långt att han mördar sin bror och försöker även ta livet av sin brorson, varför han hänger med de där jävla hyenorna.. och snubben har även infört just den biten mina frågetecken var. Hur går lejonkungen 1 ihop med lejonkungen 3; Simbas skatt. Det är en förbannat jävla bra serie faktisk, då man får se hela serien från Scars synvinkel. "Every coin got two sides" som man brukar säga.. Är det någon som är nyfiken så här är länken till hans  -> http://savu0211.deviantart.com/gallery/

Själv ska jag nog måla lite, med så mycket lejonkungen i huvudet nu ska jag nog göra ett litet självporträtt hur jag och söt sett ut som "lejon". Mest att få ut nervkrafsandet jag har i handen (det som betyder "MÅLA det blir BRA" men även för att det blir en utmaning, då man får ta karakteristiska drag och bädda in i ett jävla LEJON!

Planering? Vad fan är det..?

Har nyss snackat med en av mina bättre vänner och även tillika bror (ett slags skoj, då hans far och min mor är ett äkta par nu mera..) Hur som, jag har ingen lust att haka på i svensson härvan och grilla så fort chansen ges. Ta mig inte fel, jag älskar att grilla (äta grillat)! Men det måste finnas mer att göra under ledighet än det. Det började med att jag slår han en pling och rösten som möter mig är allt för stressad.. Han ska ju köpa öl. "Ja köp med till mig med för fan!" Och sen i stressens härva säger vi hejdå.. Men vafan? Jag ringde för att fråga om vi skulle hitta på nåt? Aja, jag ringer upp igen då..

Nog blir det att vi hittar på nåt! Min underbara vän Micke o hans underbara tjej Anna. Det vi vet är att vi ska dricka, men var? Blir det förfest och ut på krogen? Mycket folk eller några få utavalda? Det är ju inte mycket planering som krävs igentligen när man riktar efter att få skoj.Eh va fan, det löser sig efter ett par öl.. Efter man kommit på var fan man ska vara.. Skål Sverige!

Kanske eller kanske inte?

Jag vet att konceptet för att få en bra blogg är att skriva när man har nåt intressant att skriva. Och eftersom alla tycker olika kan man skriva om grussten och nån jävel tycker det är hur intressant som helst. Och kanske skriver man om politik och det finns alltid nån som tycker det är ointressant (typ jag) Så med andra ord, hur många gånger per dag kan man skriva om nåt intressant? 1-3 ggr per dag kanske? MEN det beror ju på.. Och nu är det så att..

Jag har tagit förjävla många bilder
på mina warhammer miniatyrer.
Och jag har ju lite av varje av alla de "fyra olika riktningarna" för mina demoner men jag måste nog säga att jag gillar mest Slaanesh om jag nu ska vara tvungen att välja någon av dem. Endast för den sakens skull att kvinnorna strider genom att "förvandla sig" till vackra kvinnor, som förför männen och får ut sina lustar, sen visar dom sin sanna form och sliter dom i stycken! Det kan vara fel, men min super warhammer nördiga kompis sa att de gjorde så. Sen är dom jävligt roliga att måla, och varierar i färgval, då de färgar sitt hår och tatuerar sin hud med skarpa färger. Själv har jag val en grå-lila aktig hud med rosa och lila hårtoner. Det här är en (förjävla hel) del bilder.

från vänster, musikern, ledaren och flagg-bäraren.

Free hand tattooing


inga man vill möta själv ute i skogen..

Swenglish?

More and more people around the world gets more educated in english, and te swedish dictonary "borrows" more and more words from the english language. It is afterall the "world language" The sad thing is, wich should i write my blog in? Swedish only or english only? Translate a post to english every time? Write swedish sometimes and english some times?  I know of that wich i write, not to many swedes are to interessted in, wich is a shame. Its far to many fucking blogs out there - only containing makeup, clothes, style and fashion.. Blesh.. Well, i can say for one - if i write about makeup, fashion and put in lots of smileyes such as :D and <3 at the end of every sentence.. My blog have been hacked. I just wish to add that.
Maybe two blogs? one swedish and one english? Nah.. that doesn't work either, to many swedes are to lazy to read english, and to many people don't understand swedish. Its not that i am aiming to hit the big shots, and be famous all thanks to a blog, i see it as a great way to express myself as a virtuell diary. But "aim for the stars and you get to the treetops" my dad always used to say, i do love getting my ego stroked. And who the fuck can say the countrary?

Fuck this brain freeze.
I am gonna pop a beer,
And listen to Black Sabbath.
While i am painting a TO detailed fucking "the masque"

Horrors are pink horrors are blue

when once there was one, now there are two!
Warhammer har så otroligt stort utval att det är sinnessjukt. Allt ifrån människor - alver - dvärgar - orcher - beastmen - zombie egyptier - vampyrer och såklart, demoner. Från Realm of Chaos härstammar Daemons ifrån, vilka jag utsett till mina favoriter. Inte bara för de är förbannat roliga att måla utan även att de är båda vanskapta och snedvridna. Både till utsida och deras "ideal".

Kort och gott - Daemonerna följer 4 olika riktningar, var och en med sin egen speciella atribut.
Khorne - Gud av blod, kravt, ilska, mod, straff, oförlåtande vrede samt krig.
Tzeentch - Gud av förändringar, evulition, subtilitet, mutation, magi och oändligt schemaläggande av planering och komplotter.
Nurgle - Gud av Förutnelse, deformitet, neuroser, nekros, synd, sjukdom och fysisk korruption..
Slaanesh - Gud av njutning, masochism, sadism, skönhet, narkotikamissburk

Som man kan se så är det nästan motsatserna av vad de står för. Därför, älskar jag daemoner och mina favoriter av dessa? Tzeentch och Slaanesh såklart ;) Dock så HAR jag köpt en "beast of Nurgle" vilket beskrivs bäst som en muterad snigel och "Skulltaker" Vilken är Khornes främste förgörarare och döskalle sammlare.Men nu har jag 10 stycken pink horrors (som tillhör Tzeentch) och jag har målat färdigt tre. Jag försöker fan göra mitt bästa till att de SKA HA olika nyanser av rosa. men även lägga in ett par blå/ lila. Som sagt, här är bilder på 3 färdigmålade pink horrors!






suck..

Ännu ett inlägg om att alla människor -ÄR- olika. Varken jag eller min vän Jessica är inte så förtjusta i böljande värme som gassar ner på en så man känner sig som en björn i sahara öknen. Men såklart så blir ens åsikter nedtrycka i marken eftersom man inte får tycka så. Det blir ord som "sluta klaga" för "det är fint väder". Ja stekande hetta som får en att bli matt, törstig, sömndrucken och irriterad. Sol är skönt när man befinner sig nära vatten så man kan svalka sig iallafall. Personligen så är mitt favoritväder regn och åska, för jag tycker det är mysigt. Sol är visserligen skönt, i måttliga mängder och inte för varmt, för då blir det en pärs att ens gå ut.

Men trots att både jag och Jessica inte är överförtjusta i sol går vi ut ändå, för att slå oss ner i en park för att snacka lite skit, dricka energidrycker och jag kan rita lite. Annars får man väl telefonsamtal från föräldrar som säger "har ni gått ut när det är så fint väder!?" suck.. Nåja, inget ont som inte för nåt gott med sig.

vrede!

Jo jag vill påstå att jag har ett gott tålamod, men ALLT når sin gräns, och nu efter cirka 2 timmar efter att försöka koppla av med lite Rift är slutlösningen än detsamma - det går INTE! Efter flertal försök med att sätta upp en payment subscription för mitt spel verkar det närmast lönlöst än att finna en lösning. Betalningen "går igenom" fast enligt swedbank har inga pengar dragits, dock så KAN jag logga in på spelet, och spela i en halvtimme bara för att sedan brutalt kastas ut som gårdagens sopor! Jag säger då det, medans jag sitter i omständiga-väder sverige så ligger väl min tur och kopplar av på Bahamas eller nåt sånt. helvete!

Smärta?

Är det något jag blivit rätt van vid så är det kunder som vill att man ska ta det försiktigt, för det får inte göra ont! Men ibland dyker överasskningar upp. Tatuerade en brud igår som kommer in med största leendet och säger "kör bakom öronen, ett par stjärnor.. Som Chris Brown har!" Bakom öronen, vafan! det är väl det minst lämpade ställena om man är orolig för smärta, men inte den här tjejen. Efter uppskissandet så kör man ner nålen och lyssnar till musiken av tatueringsmaskinens surrande och då plötsligt, så hör man tjejen gäspa.. GÄSPA! "vad i helvete" tänkte jag, "har hon ens en smärtgräns?" Jag har kört i ca 2 år och jag VET hur långt in man ska trycka nålen, och nåljäveln var där den skulle vara men trots det. Torkar bort överflödsfärgen och såklart, färgen sitter precis som den ska. Märkligt igentligen med tanke på att ju nämre benen (skelett-benen) man kommer så ska det smärta mer, som svanken, revbenen bakom öronen och även halsen. Nåja, resultatet blev bra!

versatility

Jag ser mig själv som rätt mångsidig, och att jag är rätt bra på olika saker och ting. Och denna gång så ska jag sätta mina kulinariska talanger på prov (nej, inte riktigt) Jag är definitivt ingen kock, men jag är jävligt kräsen och skulle hellre vara utan än att äta mamma scans (brosk) köttbullar eller nåt annat färdigt skit. Kanske därför att jag försöker mitt yttersta till att få en bra måltid så man kan bli mätt och belåten men främst njuta av maten. Och för denna dag så blir det faktiskt ugnstekt kyckling (hel) med riven citron och vitlök, tillsammans med brunsås och kokt ris. En jävligt god maträtt som tyvärr inte blir av så ofta då den tar ca 3 timmar i ugn. Ett kort blir de nog när den jäveln är klar i ugnen :)

Nu ska jag passa på och njuta av nåt som inte inträffar så ofta i vårt land - solen. Tar nog med katten också det skulle han bli glad över, min lilla kittenboll Sesshomaru

skammligt, fjortis.

Tittar runt lite på bloggar och blir antingen intresserad för bloggen har ett bra innehåll, eller intresserad för bloggen är full av dynga - och dessa skrivna av olika av sveriges fjortisar. Visst jag är 23 bast, sorgliga jag som ens -bryr- mig, men det är jävligt svårt att låta bli när man ser hur männskligheten utvecklas. (såklart menar jag inte alla, utan vissa) Hur de pratar om sig själva att de är de mest fantastiska varelser, snygga, sexiga och att alla vill ha dem, deras största mål i livet är att komma in i big brother för att knulla runt och göra sig ett namn. Det verkar inte ha mycket innanför pannbenet utan en egen analys jag gjort på en sterotypisk fjortis = 95% utseende/egpcentrering. de resterande 3 är det som behövs för att öppna ett dörrhandtag, formulera ord medans de resterande 2 är kroppsfunktionerna, blinka med ögonen och andas mm.
Tänkte bidraga med ett utlägg från wikipedia ang fjortisar;
"Den typiska fjortisen är utseende- och modemedveten och förknippas ofta med alkohol och festande.Tjejerna använder mycket smink och färgar ofta håret blondt, medan killarna vanligtvis fixar håret med hjälp av mycket hårvax. Främst tjejerna väcker ofta uppmärksamhet genom att klä sig utmanande"
Som denna bilden nedan, det mest klassiska exempelt på hur en fjortis kan se ut/betee sig.
Med denna agressionsavtagning kan jag tillägga; jag tycker utseende ÄR viktigt, men jag tycker även att intelligens är viktigt. Även det att man ska vara den man ÄR, inte vara någon som man tror att folk gillar och försöka vara någon annan. Fjortisar verkar ha tagit utseende och gjort det till en personlighet, istället för att visa sin egna. Man ska fan inte skämmas för vem man är, oavsett ålder och kön - Är du kåt som ett djur och älskar att knulla. eller fortfarande leka krig i skogen eller bygga modell-båtar GÖR DET för fan. Är du fascinerad av blommor, svampar, delfiner, rymden, fysik, väder, mattematik VAR DET. Är du totalt galen av passion för fotboll, filmer, ditt jobb, matlagning, datorspel, träna på gym, live-spel eller musik FORTSÄTT MED DET! Men för helvete, ändra inte på den du är.

GAaaaAAH!

Arbetsinterjuv steg 3 imorgon. Det går nog bra, om jag hittar dit. Jag vet vart det ligger, och jag vet var jag bor. Men hur jag kommer från punkt a till punkt o är skrämmande att ens tänka på. Jag har tyvärr ärvt min kära fars lokalsinne och har gått vilse mitt i örebro centrum till på en raksträcka. Bussen är ju alltid ett smidigt sätt att försöka ta sig. MEN, jävla lanstrafiken.se är ju en enda stor jävla kaksmet! efter 20 minuters sökande så skiter jag i det. Och tacka min fru fortuna att söt kom in och sa att jag kunde ringa farfar för att skjutsa för den viktiga dagen imorgon. Antagligen för att söt var trött på allt mitt gap, skrik och svordomar..

Efter att det problemet var överstökat (?)
Så ska jag slå mig till ro med en riktig klassiker - "exorsisten" från 1973! En rulle jag inte sett sen liten valp, inte för att jag fick se nån skräckis på den tiden.. vare sig det var terror på elm street, fredag den 13:de eller den onda dockan. När en inte ont anande far ligger i soffan o kollar på nån skräckis så smyger jag, smart (eller idiotisk) som jag var - bakom soffan och kollar på, med en hel del mardrömmar efteråt. Nu för tiden är det bara bra jävla kul att se skräckfilmer, och särskilt om man får gåshud eller inte kan sova riktigt efteråt.. Men med mer och mer skräck-intagning blir man mindre och mindre mottagbar för rädsla med filmer och spel. Men ibland sker det fan att man ligger som ett litet koli och vågar knappt gå ut på muggen för att pissa! Och vem vet, exorsisten har ju ändå blivit utnämnd som en av dom mest skrämmande filmer som gjorts.

The return.. of the masque.

När jag målar en miniatyr målar jag -aldrig- klart den på en dag. Jag älskar som menat detaljer och ett måtto för mig har alltid varit kvalitet före kvantitet. Och denna gång, med the masque på framsteg har jag faktiskt hunnit färdigt med hennes hudfärg och nu återstar bara hennes hår, rustning och den övriga dressen, vilket jag ser fram emot! är lite osäker dock om jag ska följa med den lila/rosa färgen som mina andra demonetter har, eller om jag ska köra med nån silver blått stuk.. Har ni några förslag på annan färg kanske? :)
Ett tidskrävande intresse som jag inte klagar på ;)

Mothman.

- Jag har alltid haft olika yrken jag velat bli som vuxen när jag var barn. Det började rätt normalt som polis, men sen avtod det till palenteolog och tatuerare.. De två sistnämnda har vart kvar sen tiden som knatte men ett annat yrke jag känner mer och mer passion för är kryptozoologi. Precis som zoologi som kanske är mer välkänt så är det läran om varelser som ej ännu är "godkända" av vetenskapen utan dess existens är fakta för vissa, och trams för andra. Jag tror utan tvekan på "okända djur" såsom Loch ness odjuret till exempel som sägs se ut som en pleisosaurus och varför inte? 70% av allt liv blev utrotat för 65 miljoner år sedan, inkluderat "alla" dinosaurier. Dock överlevde ju sköldpaddor, hajar och krokodiler då? De alla vid eller i vatten. Så vem säger med 100% säkerhet att pleisosaurus, ichtyosaurus eller mosasaurus med fler blev utrotade med sina landlevande kusiner - som även DE sägs vara sedda världen över? Skulle kunna och kommer säkert göra ett inlägg även om Loch ness odjuret. Men, nu handlar det om Mothman!

Mothman eller Malmannen är även han, insydd i läran om kryptozoologi och en av de mest välkända av bevingade humanoider, från början var han mer känd som "Big Bird" men omdöpt till "Mothman" utav en tidningsreporter i Ohio. Den första dokumenterade observationen av denna mytomspunna varelsen gjordes den 12 november 1966 och slutade i december 1967 - alla dessa i west virginia. Vittnen till den här varelsen ger lite olika beskrivningar, men en del punkter verkar alla vittnen ha gemensamt - att han ska vara en bevingad människoformad varelse på ca: 2. Det mest utmärkande är nog de röda, lysande ögonen som har beskrivits på två sätt, antingen på ett huvud, eller utan - placerade istället emellan axlarna.

En av de första observationerna som än ej var dokumenterad gjordes utav en kvinna som under 1960 körde på route 2 nära Ohio river tillsammans med sin far en sen kväll när de plötsligt siktar mänsklig gestalt på vägen längre fram. Ju nämre de kommer ju tydligare ser de att det är någonting långt ifrån en människa. Enligt dessa vittnen var gestalten grå till färgen och större än en människa, som ett litet flygplan, med lysande röda ögon mitt på bröstet. Det dröjde då inte länge innan denna varelse vecklade ut vingarna som täckte hela vägen. livrädda som de blev körde de därifrån med gasen i botten och det dröjde år innan de talade om denna upplevelse, och som kvinnan själv då sagt "klart vi inte sa något, vem hade trott oss?" Dessa vittnesmål är många

Efter det var det även 5 dödgrävare (den 12 november, 1966) som sades ha sett en "brun människoliknande varelse som flög. 2 dagar senare var Newell Partridge med sin schäfer bandit då han la märke till "två röda objekt som svävade över ett fält" hans hund sprang efter och kom aldrig tillbaka". Dessa små observationer är många, men de som är mest utmärkande enligt mig, är de med mycket detaljer.
Som den som skedde den 15 november 1966. även här, 5 personer. De hade kört bil från point pleasant och det var sent på natten när de passerade West virginia "ordance works" en nedlagd andra världskriget TNT fabrik. Det var där de alla lade märke till två röda ljus brevid en gammal generatoranläggning precis brevid fabrikens huvudingång. De stannade bilen (måhända av nyfikenhet?) Och upptäckte att dessa inte var varken lampor eller tända ljus, utan lysande röda ögon på nånting levande. Dessa ögon tillhörde en "varelse formad som en man, men större, cirka 2, 2.5 meter lång, med stora vingar vikta bakom ryggen. I ren skräck så körde de därifrån så snabbt det gick när Linda Scarbarry skrek till att "den är efter oss!" och trots att de körde i 160 km/h så höll varelsen en jämn takt bakom dem utan att behöva flaxa med vingarna. Under denna tid rapporterade de att varelsen skrek den som en pipande mus. Detta fortsatte ända till stadsgränsen och under färden såg de även en död hund.. ligga vid vägkanten..
När de väl skakat av sig deras förföljare rapporterade de incidenten till den då biträdande sheriffen Millard Halstead, som tog deras ord på största allvar då han senare sagt att han "känt dessa ungdomar hela deras liv, de har aldrig skaffat sig trubbel och man märkte hur skräckslagna de var den kvällen" Efter de åkt tillbaka där de först stötte på malmannen så hände inget mer märkligt, förutom att polisradion krånglade.. De detaljer som makarna scarberry och malette lämnat lyder som följande " ca 2,5 meter lång och bredare än en människa, klädd med en gråaktig päls och gick på två ben. Den saknade armar och hade istället vingar till en bredd av 3 meter. Något mer den saknade var även huvud och de lysande röda ögonen tycktes sitta emellan axlarna.

Under denna tidsperiod, 1966-1967 är vittnesuppgifterna många, vissa menar på att det var en trana eller rent av en uggla. Skeptikerna menar på att malmannens röda glödande ögon i själva verket är tranans huvud som orsakar en lysande effekt av ljus reflektion. Andra tror mer på att det är en mutant som har frammkallats från de kemikaliska utsläpp som gjordes runt TNT området.  John Keel hävdar dock (en man som forskat mycket kring Mothman/Malmannen) var att det var relaterat till parapsykologiska händelser kring området.. Inkluderat UFO aktiviteter, "men in black" möten, poltergeist händelser, bigfoot iaktagelser.


Som avslutning på det jag trodde inte skulle bli så mycket, en bild på 3 versioner av malmannen jag tecknade (samt färglagde med grå och brun och röda ögon som bas o jävligt mkt fantasi) från de vittnesmål som gjort. Den längst ner (om ni orkat läst allt) är den som flöjde efter makarna Scarberry, Malette samt deras kusin. Den till höger är såsom en kvinna beskrev malmannen som "liknas bäst vid en gigantisk fjäril" och den till vänster är hur dödgrävarna såg denna bissara syn. Även en bild på en vanlig skittråkig jävla mal som jag aldrig gör om och en trana (som sades vara det alla dessa vittnen igentligen såg) ni får ursäkta de två översta malmannarna, vars vingar går ihop, men jag ville få med både form och färg ifrån båda.

To Lidl and back..

Såklart. Har lovat söt att göra en potatisgratäng med ruccolasallad och honungsstekta kotletter till kvällen, allt verkade tipp-topp och jag ska ta mig en Power king och slappna av med sista biten av silent hill.. Mina ögon stirrar rätt in i kylskåpet och jag upptäcker till min fasa att det finns ingen grädde!! Typiskt.. Så jävla typiskt. Men tur i oturen i mitt lata liv så ligger Lidl bara ett stenkast från där jag bor. Men saken tillhör -jag är lat- och är inte så taggad på att bege mig iväg själv så jag ringer min one and only Jessica och frågar om hon kan följa med (Jag får muta med att köpa en energi dryck åt henne) och då följer hon gott med. Hah, så jävla kul att jag vet hennes svaga punkt här i livet är energi dryck!
Väl inne på Lidl där jag bara ska köpa en grädde o ett par energidrycker upptäcker jag en hel kinder hylla. Jag är tyvärr barnsligt, alltså löjligt förtjust i kinder godis så det var första stoppet, tur att det finns "vuxen-kinder" att köpa så man slipper gå fram med ett jävla ägg till kassan där kassören oftar kollar på en som man är helt pantad i kolan.. BRA GJORT kinder!
Väl tillbaka i hemmets lugna vrå så ska det nu bli ett frossande av både kinder choklad och energidrycker! (sån jävla tur att jag inte glömmde grädden..) Jessica min dumma blondin, jag skulle kunna skriva en novell hur mycket jag älskar dig. Fast jag antar att den inte skulle sälja så bra  ;)

Tema = rädsla

Gudarnas gåva till männskligheten...Power king! Sitter med min vän Hoffe över skype medans vi tittar på lite klipp på youtube. Det börjar med en gapflabbande Hoffe som inte går att hejda och min skype conversation piper till. Jag har fått en länk.. På det mest störda, skrattframkallande, sötaste, empatifyllande klipp jag sett!
I stort sett en kille som spelar spel och pratar med sina vänner över skype dom med och tillsammans spelar dom ett spel som heter "Amnesia" (sidenote-jag ska kolla mer in på det, älskar skräck spel :)) och killen är livrädd.. Han frucktar för sitt liv! Hur som så här kommer länken, värt att titta på!


Jag klandrar inte killen eller tycker det är överdrivet, klart att man kan känna rädsla vid sånt. Vare sig det må vara i spel, filmer, av nåt djur,personer eller miljöer.. Man kan bli och vara rädd för exakt vad somhelst. Min söts brosa var livrädd för paraplyn och fjärilar som barn. Jag hyperventilerar och får panikångest vid harkrankar. Min söt gör likadant för spindlar. Och det i sin tur leder till fobier.. Vad blir /är ni själva livrädda för??
(Notera, det tog till och med fan emot att lägga upp den här bilden, GOOGLA på harkrank gör jag nog inte mer..)
Intelligensnote! Rädsla och fruktan är något man har inristat i sitt DNA som en gåva av våra förfädrar, men även så vi blivit uppfostrade med. Barn är nyfikna, föräldrar är beskyddande. Ett barn går i skogen o får syn på en orm, vid första anblicken blir barnet inte rädd, utan nyfiken och börjar gå fram till ormen. Föräldern vet -ormen är farlig- Och kan i skrikande/gråtande anda rycka bort barnet från ormen och barnet reagerar på mamman och tänker - "mamma är rädd, jag ska vara rädd för ormar". Eller om man har förknippat ett föremål eller ett djur med en hemsk barndomsupplevelse.

Rädsla är trots allt vad man känner vid livshotanda situationer, vare sig det är inbillat eller på riktigt. Kort och gott - Det triggas igång via det sympatiska nervsystemet (flight or fight). Och precis som det låter - man råkar in i ett negativt möte med antingen en annan människa eller ett djur eller vad fan som helst så avgör den delen av hjärnan om objektet i frågan är överlägsen en själv, är den/det det så fylls kroppen av adrenalin som hjälper en att fly sin kos. Alla människor (eller vill jag tro) har ju nån form av  självbevarelsedrift. Flight or fight instinkten är ju trots allt det som hjälpte våra fördäder överleva i dåtidens grymma och farliga tider. Och va fan spelar man skräckspel o kollar på skräckfilm för? Det är ju sett som en negativ känsla, denna rädsla. Ja man kollar på sorgliga filmer som gör så man gråter, man kollar på orättvisa filmer så gör att man blir förbannad. Allt för att leka med ens egna känslor på ett plan man kommer överens med. (en anledning att man inte låter barn se skräckfilm. Dom tror att det är på riktigt medans en vuxen ändå VET att det är en ihopfantiserad rulle gjort på produktörer, skådespelare och manusförfattare)

ett barn som måhända har blivit åtsagd att sova innan klockan är 9, annars kommer monstret under sängen att ta dig?

Captains log - stardate 20110414

Lite annorlunda sväng på dagen, morsan ringde och frågade om jag ville med hem till henne för att sedan hälsa på morfar och min bror. Med andra ord, 3/5 av min släkt.. Klart att jag inte tackar nej, alltid kul att träffa dom! Passade även på att ta lite kort, dagen till ära när det för en jävla gångs skull faktiskt är soligt ute. Så Ryssland, ni kan ta tillbaka er kyla -Vi vill inte ha den!-

Jag måste faktiskt säga en sak om min morfar, det är nog FAKTISKT den häftigaste morfarn.. EVER. Och även om han har krämpor som äldre får, såsom benskörhet och smärtor så är han lika klar som kristallglas i skallen, pratar som fan och precis som jag älskar (och kan) måla/teckna. Men det är inte det som utmärker honom utan det faktum att han är lika besatt som jag i allt som gäller fantasy och science fiction. Han tror på både spöken och aliens. Han älskar star trek och star wars. Sagan om ringen är ett mästerverk i sig självt, likaså Harry Potter; tycker han. Har jag skaffat en ny tatuering är han inte den som (dom flesta gammlingar kan häva ur sig) säger att det bara är kåkfarare och sjömän som har utan faktiskt uppskattar och rentav diggar mina tatueringar. Det är rätt roligt, den enda familjemedlem (även om jag har en bra jävla liten släktskara) som har samma sjuka världsbild, intressen, ideal, tro och filosofi är min morfar som snart fyller 83..
Efter ett roligt besök och ett par timmars snackande om liv i rymden så drar jag o morsan - plockar upp brosan och beger oss ner till stallet.. Tommie, min bror är helt sjuk i huvudet när det gäller att rida. galloppera barbacka, rida bakofram. stå upp i trav på hästen. allt sånt och mer gör han. Duktig som fan, är han. min lika-sinnesrubbad-ihuvudet-som-jag bror. Bilden här blev inte så bra, det var en jävla fart dom sprang i galopp, men såklart fota jag precis när Pelle satte ner alla hovarna i backen,
Pelle och bror
Pelle bror och Cilla <3
En rätt så fin bild av, och enligt mig själv. Pelle den fotogeniska
Hästar är jävligt vackra djur, lika majestätiska som lejon och medan åsnor är i analogi till envishet, rävar till listighet är hästar det till frihet. För visst inger de väl en kännsla av frihet när man ser dem på målningar, på animal planet, i verkligheten.. var fan det än må vara. De är fantastiska och intelligenta djur och människans i sanning, bästa vän. Synd att man inte ser mer killar med hästar då de, precis som hello kitty och rosa betraktas som en tjej-grej vilket är förjävla löjligt. Min bror är en förebild och fantastisk kille som skiter fullständigt i vad andra tycker om att hästar endast är för tjejer och andra idiotiska åsikter. Älskar man nåt ska man inte låta varken skitsnack eller socitetens riktlinjer vara ett hinder..Håller ni inte med?

Måla hela natten, måla hela dan!

Hm.. kanske inte riktigt, men fan så gott som.. Jag ser mig själv som perfektionist, vare sig det gäller tatueringar, teckningar, skisser, warhammer-modeller eller målningar. Blir det inte perfekt är jag inte nöjd. Spenderade 1 timma igår på att måla munnen på min figur "The masque" inte för det tog tid men för att jag gjorde så jävla många misstag! tänk er en miniatyr på 4 cm.. Munnen är öppen och måste då såklart ha tänder. Tar man svart färg som bas och blandar det med för MYCKET vatten, ja då rinner det ut över ansiktet o får en skit färg och då får man göra om det. Blandar man med för LITE vatten, ja då blir det mera klumpig.. Jag körde det säkra före det osäkra och tog för lite vatten.. Överkäken blev perfekt! 6 tänder på rad och detta på bara 10 minuter! "Det här går strålande tyckte jag och fortsatte med under käken (som ska ha 4 tänder) första tanden.. andra tanden.. so far so good. tredje tanden, jag darrar till lite på näven och överkäken är förstörd... great.. gör om den proceduren, men ena framtanden ser lite större ut än den andra (Notera, jag är perfektionist..) så då ska jag fixa den.. gommen blir vit, så jag får ju fixa även den. Ja så här höll det på i 1 timma, och efter det var jag något som när nöjd. Jag vill inte försöka mig på den käften igen, jag vet att den kan bli bättre, men för många lager färg på ett och samma ställe gör att det bara ser ut som en klump, och då får man försiktigt skala bort det med en kniv (och riskera skära bort en bit av ansiktsfärgen)
Så nej.. Hur hon ser ut nu? Hudfärgen är i stort sett klar, mycket ljusare hudton än mina andra "daemonettes" vilket jag gillar, blir bra kontrast till hennes andra färger.
** Bjuder här på en bild på min "pink horror" eller.. rosa fara.. -.-

leksaker eller Vuxet intresse?

Warhammer.
Modellfigurer.
Fantasy.
Science fiction.
figurspel.
Nog så måste väl något/några av dem väcka tankar eller synpunkter hos vissa, det är ju så med det mesta.. Man skulle ju för fan kunna snacka om höst-löv och det skulle kunna väcka nån form av debatt.. Warhammer för vissa är inget annat än leksaker och trams, medans för andra är ett intresse eller rent av en passion.
Men
Lite av mina åsikter vad gällande warhammer, för det är det mitt första blogg-inlägg ska handla om..
Inte på grund av nån flashig anledning, jag hade helt enkelt tänkt att måla lite.. I fucking love it! Jag har alltid älskat att både rita och måla sen jag var liten, och de flesta presenter jag fick från min pappa var modell-byggsatser.. Dock kom intresset med Warhammer inte igång förens jag var i England, och hälsade på min vän Mat. Jag skojar inte, hela hans rum var FYLLT av färger, modeller, böcker, penslar, färdigbyggda och målade modeller. Jag fick ett par modeller han hade satt ihop, "daemonettes" kallas dom. Kvinnor med förvrängda kroppar, en käft fylld av huggtänder och krabbklor istället för händer. Eftersom intresset är rätt stort i England begav oss vi ner till en affär som hette "two fat goblins" där en trevlig kille satt och målade. Snubben satt o målade ögon på en liten alv - iris, puppiler, ögonskugga... Modellen var för fan inte större än 4 cm hög! Sjukt jävla pilligt. Men det avskräckte inte mig, jag älskar att måla med detaljer och det slutade med att jag köpte lite mer demoner till mig själv, samma förvrängda kvinnor som jag hade fått av min vän, men dessa red på deformerade riddjur istället.. typ som en blandning av myrslok och reptil, fast med tuttar..
Här är en bild på just en sån, som jag gjort, rätt tidskrävande (jävligt tidskrävande) men resultated är jag nöjd över!
Passar på och lägger upp en bild på "ledaren" också

Warhammer för dem som inte vet är i stort sett ett figurspel med tärning, där man använder miniatyrer av dvärgar, människor, alver, demoner, orcher med fler.. alla har sina för och nackdelar. Man har då olika val av köp även- "core units på 10 miniatyrer, varav en är ledare, en musikant samt en flaggbärare. "Special units" kan jämföras som elit-styrkor, Sen finns det även hjältar med mera..  Dock så är det inte bara att köpa en hög i nån utvald butik o sätta igång. Utan de kräver montering samt målning. En jävligt rolig grej är att anpassa sin modell efter sitt egna val. exempel om du ska pussla ihop en modell kan man välja på 3 huvuden, 5 olika armar osv. att välja på. Som bilden här nedan!
först så här..
Det här exemplet är rätt bra (enligt mig själv) om man nu köper en "Daemon prince" som han så stiligt heter, så får man rätt så många val! Han kan kanske ska se hård tuff och rå ut, som den här?
Eller kanske köra på en liten mer lömsk och olycksbådande..som den här?
en lömsk (stor) sate
och visst ja, warhammer är uppdelat i två sektioner, fantasy och 40'000(vilket som namnet föreslår är science fiction inriktat) Och vad skulle inte passa bättre än en robot demon med slangar och rör, som denna?
Och såklart, vad gällande färg.. Endast fantasin sätter gränser! Jag har självklart köpt den här raringen, och eftersom jag är inriktad på warhammer-fantasy - så ser han i stort sett ut som den svarta demonen, fast med vingar.. Vad tycker ni överlag? Är warhammer leksaker eller ett vuxet intresse?

Värkar och nöje!

Tränade axlar och bröst igår, och har så ont att om jag råka röra armarna för hastigt, då smärtar det till rejält. Känns ännu mer nu efter 2 timmars målande på min warhammer modell - The Masque. Eftersom det är en modell av typen "hjälte" så lägger jag mer ännu mer tid på dem, än de vanliga. Ansiktet tog upp de där två timmarna..
Jag bor ihop med min söt i en liten lägenhet, endast 40 kvadrat så det finns inte riktigt plats för ett riktigt "nörd-hörn" som jag skulle vilja ha - min dator (alla tillbehör inkluderat) pennor, papper, penslar, warhammer-modeller. Men, jag och min skarpa hjärna lol har snott en del av söts köksbord och laddat upp, det ser ok ut för stunden eller vad tycker ni?
Keh.. Kommer bli så jävla mycket bättre när vi flyttar in i vår nya lägenhet där jag faktiskt får plats med ett riktigt databord.. Men tills vidare, det är rätt nice med att ladda ner kolla på en film via datan, eller en dokumentär (ÄLSKAR dokumentärer) medans jag målar. Så för ett par timmar sen såg det ut så här :) med the masque som en vit liten plupp (man ser en klo iaf..) på min provisoriska men ack så jävla bra färgpalett
Ah, the masque, när hon är klart ska hon förhoppningsvis se ut så här.. Fast med lite annorlunda färger..

sova med lampan tänd?

Det är la det man gör, efter man har spelat silent hill.. Och det blir ju bara läskigare bättre när min söt ska stoltsera med fetaste hemmabio anläggningen och flashig tv .. 5.1 surround system med 42 tums fulllHD tv till silent hill gör det bara än mer läskigare, än om man kör på nån jävla tjock tv man ärvt från nån gammal släkting. Man vet att fiender är nära när radion börjar spraka, men vem fan tänker på det när man går i en mörk korridor och hör ett skrapande krälande innifrån väggarna! Förvridna humanoider, läskiga miljöer i tre etapper - den "vanliga" världen, där man knappt ser sina egna fötter på grund av all aska. "dröm världen" eller hur man kan kalla det eller mardrömsvärlden, rättare sagt där det nästan alltid är vittrande byggnader, äckel-monster och äckel-djur. Och det tredje stadiet (Alla har väl sett Freddy Krueger? Och då talar jag om 80-tals serien, inte den nygjorda jävla dyngan!) Rost, rör, pipor, gaser och ett flimmer över tvn som ger mardröm ett helt nytt ansikte.

En bild på silent hill där det är "den verkliga världen" det är väl fortfarande inte i mitt eget sinne bestämmt om han är ett psykfall som har vanföreställningar eller om det är "på riktigt"

en rätt makaber scen ifrån det andra stadiet "drömvärlden"
ch slutligen en sjuksköterska man helst inte vill träffa - i det tredie stadiet som närmast på definerar miljön i silent hill..
Jag har själv lirat silent hill 2, 3 och 4an. 5 spelet, "Home coming" har jag försökt få tag på. Beställde först via tradera, men säljaren hade nog gått o dött för inget svar kom på en vecka, så jag sket i det och tog tummen ur röven tog söt i handen och vi begav oss till mediamarket igår på marieberg för att prova vår lycka!... ingen tur där.. Beger oss vidare till elgiganten!.. kammade noll där med. Då slår de till, vilka hjärnsläpp man kan få! Game store och game ligger ju för fan inne I marieberg! Vi provar affären närmast oss, game store, hittade vi det vi sökte? Såklart; Nej. Beger oss vidare till Game (som ligger 4 meter därifrån) och börjar rota leta igenom Ps3 hyllorna..iiingen lycka (tror vi) Men så som en ängel från ovan kommer killen som jobbar där och undrar om vi behöver hjälp! -"självklart, trolla fram Silent hill: Home coming så ska jag bygga ett tempel i din ära!" Sagt och gjort, han letar fram det och vi hjälps åt att hitta fodralet som mystiskt låg gömd bland xbox hyllan (wtf?) Dagen var räddad, men något tempel blev det inte.. Bara ett par timmars andnöd samt en hjärtfrekvens på 130 slag per minut och en tänd lampa.

Roligare än så här!..

..Blir det sällan! Sitter hemma hos min bästa polare Jessica och kollar på Operah, inte för att den serien är ett dugg roligt, utan snarare ett tidsfördriv.. Men Jess, hon e fan expert på att häva ur sig saker man kan garva åt i 10 minuter.. När man har garvat klart o kinderna svider o magen krampar kommer det nåt nytt snyggt utlägg. Ne nu ska jag kolla färdigt på Opera o kritisera serien där stackars Jess blir offret för gallan jag spyr över programmet.. Är helt ärligt inte så jätte förtjust i amerianska program som Operah, Tyra Bank show osv.. För mycket jävla drama! Och är det inte drama så är det överdrivet till tusenfalt. Typsikt amerianskt.. fördomsfullt? nee då..

Nerd..me?

Nej nu blir det lite...
Riktigt roligt spel! En hel del säger att det är som en WoW kopia, jag håller inte med.. det här är bra mycket bättre på alla sätt och vis ^^ Kanske ska ta en kopp kaffe.. fast.. jag dricker inte kaffe :/ men det låter bättre att säga det än att jag ska ta ett glas mjölk.

Välkommen till min nya blogg!

Bloggdesign av Blogghjälp | Casinorally |Thema av 85ideas.